Commentaren: 9
 • #9

  Berto en Astrid Bot (vrijdag, 07 januari 2022 11:40)

  Onze Rosie is vandaag alweer 1 jaar.
  Wij zijn heel blij met ons kleine Teckeltje, ze is heel lief en aanhankelijk.
  Op de puppie cursus kreeg ze veel complimenten, de trainer zei eens: “Kijk al die mensen die zeggen dat een Teckel niet luistert hebben ongelijk”. Hij noemde Rosie een deemoedig hondje en dat hebben we zeker ook te danken aan Petra en Leon die hebben gezorgd voor een heel goede inprentings fase voor onze Monkey.

 • #8

  Annemie (zaterdag, 03 juli 2021 21:00)

  Ik heb twee kaninchen teckels van Petra en Leon. Matz, een black tan, geboren 4-2-‘20 en sinds een week ook Funz, rood/bruin, geboren 4-5-‘21. Alle twee van hetzelfde ouderpaar (Puk en Emiel). Twee superhondjes. Mooi, lief, aanhankelijk, gemakkelijk karaktertje (maar wel teckelwaardig natuurlijk!�). Petra en Leon besteden van dag 1 veel aandacht aan de puppy’s en dat is ook goed te merken! Er is aandacht voor gewenning van zicht en vooral geluiden. Drukte, hard geluid, ze schrikken nergens van. Je wordt vanaf geboorte op de hoogte gehouden van hun ontwikkelingen. Ik kan alleen maar mijn complimenten geven voor hun toewijding. Daardoor heb ik nu twee super lieve en gemakkelijke hondjes in huis!

 • #7

  Miek (dinsdag, 23 februari 2021 22:40)

  Ik ben zo gelukkig met kleine Tommy, een kaninchen van Petra en Leon. Hij is alweer meer dan 2 jaar oud en een grote schat! Hij laat me meermaals flink lachen. Dank aan Petra en Leon voor de goede zorg die ze aan het fokken besteden wat zich terug laat zien in de hondjes

 • #6

  Diana (zaterdag, 13 februari 2021 20:03)

  Fijn zoals Petra en Leon je vanaf dag 1 op de hoogte houden van de pups en als je de pup eenmaal opgehaald hebt kan je met al je vragen bij deze 2 toppers terecht.

 • #5

  Familie de Jongh Swemer (vrijdag, 15 februari 2019 20:22)

  Wij hebben vorige maand ons kaninchen teckeltje Lissie opgehaald. Nestje van Puk. Het is een hele lieve mooie pup en heel makkelijk. Ze komt echt uit een goed nest. De hondjes krijgen goede zorg en veel liefde en aandacht bij Petra en Leon. Petra houdt je via de WhatsApp op de hoogte met foto’s en filmpjes wat heel leuk is. Zo voelt het al vanaf dag 1 dat de pup al bij je hoort. Het was gelijk onze Lissie. Binnen een week hadden wij haar al zindelijk op het matje. Dit komt omdat Petra hier ook aandacht aan heeft besteedt. Als wij nu vragen hebben dan kunnen wij altijd bij hen terecht en geeft ze goed advies. Kortom, wij raden hen zeer aan!

 • #4

  Familie Verbraecken (donderdag, 10 januari 2019 09:53)

  Leuk dat jullie nu een gastenboek hebben. Wij "adopteerden" bij jullie het zusje van Dimphy die wij "Ayla" noemden,ze is ondertussen 6 en echt het perfecte hondje. Ze is gehoorzaam, mooi, tussen 4,5 en 5 kg en we zijn vanaf dag 1 met zn allen verliefd op haar! En daarvoor heeft Petra de goede basis gelegd waarvoor veel dank!

 • #3

  Liliane Cosijns (maandag, 27 februari 2017 08:52)

  Ik ben Liliane, ik kom uit België en heb bij jullie een dwergteckeltje gekocht.
  Ik zou hier vooral willen benadrukken dat Petra de lat zeer hoog legt zodat de gezondheid en het sociaal gedrag centraal staan.
  Ook is ze zeer kritisch wat schoonheid, werklust en karakter van de puppy betreft. Daarom investeert ze er zoveel tijd in .
  Al haar honden zijn gelukkig en vrolijk, evenals de pups die dan ook met veel zorg en hygiëne gefokt worden. Zij zorgt er ook voor dat de pasgeboren puppy’s opgroeien in een huiselijke omgeving met veel liefde en passie voor het ras door ze zoveel mogelijk prikkels te geven die in hun verdere leven van belang zijn.
  Wat ik ook ten zeerste apprecieer dat ze van bij het eerste belletje, contact is blijven houden. Van bij het prille begin stuurde ze veel fotootjes, gaf updates en dit tot bij het afhalen van de pup.
  De nazorg en de nieuwsgierigheid daarna siert haar. Daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor.
  De bezoekjes waren voor mij zeer fijn, het vertrouwen was aanwezig , je kon zelfs mee met haar naar de dierenarts voor de inentingen, dat was leuk.
  Zij zorgde voor al de nodige gezondheidsonderzoeken, DNA afstammingscontrole, stamboom, DNA opslag en registratie….
  Ik ben blij dat ik bij zo’n professionele en passionele mensen ben terecht gekomen.
  Ik ga zeker verder contact houden en beroep doen op haar ervaring en kennis een hondenleven lang.
  SUPER FOKKER!!!!!! Een 5 sterren B & B

 • #2

  Liliane Cosijns (zaterdag, 25 februari 2017 09:22)

  oh! echt leuk, een heel ander ontwerp, echt een fijne en toepasselijke huisstijl
  die gebruikt wordt.
  Nog wat update fotootjes, misschien ook het logootje van de Raad van Beheer en klaar!

 • #1

  Leon Evertz (donderdag, 23 februari 2017 22:08)

  Welkom op ons gastenboek. Heeft u een vraag of een opmerking? Laat deze hier achter. We zijn vooral benieuwd naar wat u vindt van onze nieuwe website.

  Mvg,
  Petra en Leon Evertz